Saturday, 31 March 2012

Focus SPM > You Can Do It HANA !

Now I want to focus to SPM.. No more boy in my life... Because they always give me a heartbreak...!
I'm very dissapoint... Huh.. High pressure... I never want trust boys again...

Cukup la kita sbgai kawan.. Sebab aku xleh nak fokus SPM..
SPM is more important than BOYS.... Am I right ? Now aku nak lupakan hang.. Tapi hang tau dak payah sgt2.. Sbab everysecond in my head always thinkng bout you... Ya, YOU. *MB*
Study hard Hana.. I know you can do it... Nti klau berjaya dlm spm, aku masuk U lagi ramai boys kat sana...
pilih je nak yg mana.. semua bley dpat...
Tapi utk MB, kalau kita ada jodoh, xkemana awak. kita tetap akan jmpa suatu hari nti...
Wish Me Luck okey?
:)

Saturday, 24 March 2012

Marka Baruu. :3

Hewhew.. Aku jumpa dia balik.. :)
DOk perlis, Jumpa kat Putrajaya. slepas tiga bulan umpa blik kat FB.. ;)
Hope dia yg terakhir jadi SA aku.. :D

Thursday, 8 March 2012

Apa Motif ?

Bila aku bukak friend request kat fb , tetiba tengok ada bdak nih add aku.. Kwan aku ada cita cakap budak nih HOT.. Tak sangka dia add aku kat fb. Aku tengok hensem la jugak budak tuh.. Tapi... Dia tu ada kaitan gak ngan L. dia p tuisyen skali ngan L.. semua berkait rapat. -..-
tapiiikan, awat dia tu add kedua2 fb aku ?
Aku kenai hang ka ?
Rasa dak kot.
Aku malas nak app hang. Sebab ? Sebab aku nih bukannya HOT. satgi hang dok wat nyesal add aku lak.
Hang hensemm.. Satgi aku tergoda lakk.. Aku nak SETIA okay ? haha.. Setia ngan sapa tatau..
Mlas aku nak pikiar bab2 nih. wste my time.
BAIK AKU SETIA NGAN MR. ADD MATH aku.. <3