Thursday, 8 March 2012

Apa Motif ?

Bila aku bukak friend request kat fb , tetiba tengok ada bdak nih add aku.. Kwan aku ada cita cakap budak nih HOT.. Tak sangka dia add aku kat fb. Aku tengok hensem la jugak budak tuh.. Tapi... Dia tu ada kaitan gak ngan L. dia p tuisyen skali ngan L.. semua berkait rapat. -..-
tapiiikan, awat dia tu add kedua2 fb aku ?
Aku kenai hang ka ?
Rasa dak kot.
Aku malas nak app hang. Sebab ? Sebab aku nih bukannya HOT. satgi hang dok wat nyesal add aku lak.
Hang hensemm.. Satgi aku tergoda lakk.. Aku nak SETIA okay ? haha.. Setia ngan sapa tatau..
Mlas aku nak pikiar bab2 nih. wste my time.
BAIK AKU SETIA NGAN MR. ADD MATH aku.. <3

No comments:

Post a Comment